Trådløs elegance med iPhone 8

Rygterne har længe floreret i miljøet for teknologi-interesserede og blandt Apple-entusiaster, at telefongiganten snart måtte lancere den længe ventede iPhone 8 samt dens større modstykke, den famøse iPhone 8+. Det er endelig sket og til pressekonferencen fik vi mulighed for et kig bag kulisserne på, hvad det nyeste skud på iPhone-stammen kan tilbyde sine nysgerrige brugere. De to nye iPhone-modeller blev lanceret med et tredje og endnu mere avanceret skud på stammen, nemlig iPhone X.

Den nye iPhone 8-serie besidder mange af de velkendte egenskaber men i en ny, større og forbedret indpakning men ligeledes i et større format end du er vant til, hvis du har en af de ældre modeller af telefonen.

iPhone 8 kommer til at veje 148 gram, mens iPhone8+ topper med en kampvægt på 202 gram. Derudover får du i iPhone 8 en opløsning på 750 x 1334 px modsat en opløsning på 1080 x 1920 px. Derudover er de to nye modeller fremstillet af glas.

iphone 8
Apple iPhone 8

Mest markant er dog den nye, trådløse opladningsmulighed, som kommer til alle nye iPhone-modeller fremadrettet. Apple kalder teknologien Qi og du kan derfor fremover lade dit Apple-produkt op, selv hvis du ikke er tæt på en stikkontakt.

Du behøver nemlig ikke fumle i blinde med hverken kabler eller stik. Du placerer ganske enkelt bare din mobiltelefon på en plade, der ligner en tablet, og lader din telefon suge strøm til sig på farten eller på sengebordet om natten, så du er klar til en ny dag.

Ydermere kan du få iPhone 8 eller iPhone 8+ i tre nye farver, nemlig space grey, guld og sølv.

Bedre billedoplevelser

Hvis du er glad for at fotografere med din mobiltelefon, kan du godt glæde dig til de mange nye billedfiltre og lysstabiliseringsværktøjer, som du finder i den nye iPhone 8 og iPhone 8+.

Du får det velkendte kamera med 12-megapixel, men snart bliver det langt nemmere at få både det rigtige lys samt den rigtige kontrast på dine mobilbilleder med et enkelt tryk på den store 5,8 tommer Retina-skærm.

Hvis du er glad for at tage selfies, kan du i stedet glæde dig over et frontkamera med 7 megapixel på både iPhone 8 samt iPhone 8+. Førstnævnte vil have den ældre single-sensor teknologi, mens iPhone 8 er første forsøg på den nyere dual-sensor teknologi, der skal give dig bedre billedoplevelser med de videreudviklede kamerasensorer.