Tandlæge taastrup hovedgade har god service

På Taastrup hovedgade finder du Tandlægeklinikken, der siden 1958 har arbejdet på, at give deres patienter den bedst mulige behandling og service. Mikkel Wessel Larsen overtog i 2005 klinikken og har siden da ændret det fysiske udseende, men også sørger for at videreuddanne sine medarbejdere, så deres kompetencer lever op til moderne behandling og tandpleje. Hos tandlæge Taastrup hovedgade er dine behov i fokus, derfor vil du som ny patient få ekstra tid til at lære medarbejderne at kende, så du kan føle dig tryg.

God service og planlægning hænger sammen når du vælger tandlæge Taastrup hovedgade.

Når du første gang kommer til tandlægen på Taastrup hovedgade iværksættes en forundersøgelse, der kan bruges som planlægning for dit videre forløb. På denne måde er du sikret, at du får skræddersyede behandlingsformer, der ikke kun sikrer forebyggelse af eventuelle tandskader, men også hvordan dine nuværende tænder kan behandles og derved bevares på længere sigt.
Under planlægningen af dit videre forløb vil du i samråd med tandlægerne få vejledning til hvilke materialer, de mener, er de bedste til dig. Her tænkes der over forhold som holdbarhed, tyggebelastning, hensynstagen til nabotænderne af den konkrete tand og fremtidigt udseende for at bevare dit smil.

Få garanti hos tandlæge Taastrup hovedgade.

Her ønskes det bedste resultat for dig, ikke kun her og nu, men også på længere sigt. Derfor kan du hos tandlæge, Taastrup hovedgade få holdbarhedsgarantier når du behandles med proteser, porcelænsindlæg, kroner og broer. Garantien indløses, hvis der i løbet af den givne garantiperiode skulle ske skader eller være fejl i materialet. Garantien gælder dog kun hvis skaderne er sket ved normalt brug. Garantierne gælder for porcelænsindlæg, kroner og broer i 5 år, hvor du er 100 % sikret. For proteser gælder garantien det første år, så du kan få det første tjek af protesen indenfor garanti perioden.