Nye fleksible tv pakker fra YouSee

TV pakker
I dag er der efterhånden utallige forskellige tv pakker at vælge imellem, alle sammen fra forskellige udbydere med forskellige kanaler og til forskellige priser. Markedet omhandlende tv pakker og tv kanaler kan ofte være forvirrende, og for mange kan det være særdeles svært at finde ud af hvilken tv pakke de skal vælge. Ulempen ved tv pakker har traditionelt set været at det ikke har været muligt selv at sammensætte sin egen tv pakke, og altså selv bestemme hvilke kanaler og programmer man vil have. Dette er heldigvis ikke længere tilfældet, da YouSee nu tilbyder en række nye og unikke tv pakker der ændrer fuldstændigt på den traditionelle man har tænkt tv pakker på før i tiden.

Problemet ved traditionelle tv pakker

Det primære problem ved de tv pakker man har haft gennem tiden har været at det altid var forudbestemt hvilke kanaler man havde. Hvis man eksempelvis ønskede sig en ekstra børnekanal der ikke var med i ens tv pakke, kunne man blive nødt til at opgradere sin tv pakke, hvilket kunne betyde at man blev tvunget til at betale for halvtreds nye kanaler selvom man reelt kun behøvede den ene. Men med det nye tilbud fra YouSee er det nu muligt for dig at blande dine kanaler selv.

Tv pakker med øget fleksibilitet

Tilbuddet ”Bland Selv” fra YouSee inkluderer tre nye tv pakker hvor du selv kan vælge kanaler til du har brug for. Dvs. at uanset om du har brug for 10, 20 eller hele 39 ekstrakanaler har YouSee et tilbud til dig, og det er muligt at vælge mellem flere end 100 forskellige kanaler. Tv pakkerne bygger oven på din allerede eksisterende grundpakke, og dette vil sige at du altså skal have grundpakken fra YouSee før du kan få lov at vælge dine egne ekstrakanaler.