Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look hver dag.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i fleste år har mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et par dage. Løsningen på alle disse årlige sysler og ulykker er helt sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang såfremt måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få ordnet eyelash extensions ejer lyst til du først blive grundigt guidet gennem de mangfoldig udsigter, der findes diverse længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt da capo du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er helt sikkert ganske ufarligt og alt andet lige utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, utallig kunder vælter i søvn, da dét er muligvis så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og få øje på det pæne resultat. adskillig brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er nok bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da dét talløs steder går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med tiden selv falde af, forudsat næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit mangfoldig områder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man håber at passe dårligt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, dersom man drømmer at opnå det højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må i virkelig ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er næsten sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-fem uger, så længe man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan i tilkøbe, ifald virkelig ikke dét er nok med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man slet ikke benytter olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan du jo naturligt vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – dybest set anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. forudsat du en aften burde til et større arrangement og ønsker at give dine vipper ekstra vildt meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, adskillig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid vil bue yndigt og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

mangefold børn piger og børn går op i deres udseende, et pænt ydre er nok det rette visitkort, uanset vedrørende man er i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. mangefold ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan afregne sig, årsagen for disse tanker er nok mest at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige omkostninger, men når man skal lave det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de i massevis diverse sminke produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. i massevis mænd vælger hver måned at købe 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på makeup fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der slet ikke falder af efter en dags periode og her er dét næppe hele tiden sikkert, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I flere andre år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge tid på at få placeret en mascara, der næppe klumper samt rense af hvis man en morgen er nok træt og grænser ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver virkelig ikke bruge periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference