Frisør, Randers

Randers byder på et væld af muligheder, også på frisør-fronten. Hvad enten du ønsker en lækker korthårsfrisure, moderne herreklip eller blot vil have trimmet spidserne, er der rig mulighed for at få et unikt, kreativt look skabt af professionelle frisører med en rig erfaringsbaggrund.

Frisøren i en professionel frisørsalon har specialiseret sig i klipning og har undervejs i sit uddannelsesforløb undergået et strikst program der har forberedt frisøren på alle typer af klip. Udover at få håret klippet, tilbyder frisører også forskellige typer af strukturbehandlinger i håret såsom permanentkrøller.
Frisør Randers

frisør i Randers til enhver sæson

Er du træt af din gamle hårfarve eller trænger du blot til at blive piftet op til sæsonens nyeste trend, så kan frisøren også være behjælpelig her. Som frisør får man grundig oplæring i både teori og praktisk anvendelse af kemisk hårfarve og behandling deraf.

De fleste frisører tilbyder også retning af øjenbryn samt vejlighedning heraf, ligesom der også tilbydes farvning af øjenbryn og øjenvipper. Hår er vel del af et velplejet ydre image og derfor tilbyder mange frisører også at lægge flot make-up til både hverdag og fest. I de fleste saloner tilbydes der også behandling af negle på både hænder og fødder, også kaldt manicure og pedicure.

At gå til frisøren kan være en ganske fornyende oplevelse, der tillader dig at komme ud som den du ønsker at være og lade den gamle, falmede hårfarve blive i stolen. I Randers kan du føle dig forfrisket, fornyet og forynget i en af byens mange frisør saloner.