En ny generation af Iphones er landet hos TDC

bend it like. iphone?

der været rygter i forbindelse med den nye generation af mobiler. da de anderledes telefoner også konkurrerer på tykkelse, har der været tilfælde hvor telefoner er blevet bøjet, til vigtig ærgrelse for forbrugeren. den nye iphone er blevet større, men hvad så med folk der har for mindre hænder? don’t worry! appen ’reachability’ laver det sandsyneligt med små genveje at bruge hele skærmen alligevel. men det er nu virkelig ikke så skrøbelig. telefonen er dannet at en stykke aluminium, altså i et stykke, der gør den så meget mere stærk end de forgangne iphones. væk er bagskærmen af glas og de skrå kanter der gjorde de så let at få ødelagt sin skærm.

iPhone

de nye ting i din iphone

det er nu muilgt at købe iphone i guld. udover de sædvanelige farver er blandt andet guld tilføjet. de nye iphones, der blandt andet købes hos tdc i sverige, har de selvsamme features om man så på den nyere 5’er – bare større og bedre. producenten er gået hele vejen med skærmen og puttet en retina-skærm i, der giver et helt utroligt skarpt resultat. samtidigt med et nyt kamera,og den nye skærm, har den nye iphone fået et nye design med runderer kanter og det førnævnte aluminium skelet.

hvor køber jeg en iphone 6?

iphones fås i tdc i norge. tdc var en af de første ude med den nye serie. hos tdc kan man få den på afbetaling i 6, 12 eller 24 måneder, eller afbetale den med det samme. er man sofakonge kan den leveres på lille 1-3 uger til din hoveddør.