Det kan være stressende at flytte

Når man skal flytte skal man begynde at pakke i god tid, så man ikke ender med at blive stresset over alle de ting man skal huske i forbindelse med en flytning. Jo tidligere man starter med at pakke, jo mere afslappet og hyggelig bliver dagen også for dig som skal flytte. Det er vigtigt, at man sørger for at have købt flyttekasser og sørge for, at have indpakningspapir nok så man kan få det hele pakket godt ned uden, at der er noget der går i stykker.

Begynd at pakke i god tid og sørg for at have flyttekasser nok

Hvis man har råd til det, er det bedste man kan gøre når man skal flytte, at hyre et professionelt flyttefirma der kan komme op pakke alle dine ting ned i kasser. Så det eneste man skal gøre er, at pakke alle sine ting ud og så ellers bare nyde sin nye bolig mens man i ro og mag falder til sit nye sted. Professionelle flyttemænd ved også hvordan man pakker ting ned og flytter dem, så man skal ikke være bange for, at alle ens ting går i stykker undervejs. Hvis noget skulle gå i stykker dækker deres forsikring heldigvis.

flyttefirma københavn

Lej en varebil når du skal flytte, det er det letteste

Hvis man skal flytte inde i en storby, er det også en fordel at man lejer en varevogn, da man så bedre kan bevare overblikket inde i byen. Det er også væsentlig lettere, at bakke med en varevogn i forhold til at skulle bakke med en bil med trailer.

flytning i københavn

Det er vidst kun de færreste der kan bakke en bil med trailer. Det kan godt være en varevogn er dyre, men det er penge giver godt ud og de er hurtigt tjent ind igen i sparede frustrationer.

4 Gode Råd ved Flytning

Råd 1

Derfor skal man huske at starte i god tid, så man ikke mister overblikket. For unge mennesker er det meget normalt, at de flytter med jævne mellemrum, ofte kun med få år imellem. Men jo ældre man bliver, jo længere går der mellem at man flytter, dette skyldtes helt sikkert at man får flere og flere ting og derved med bliver mere rodfæstet til et bestemt sted, og mister lysten, til at flytte da man heller ikke kan overskue det. Efterhånden som man bliver ældre, får man flere ting og større ting der skal flyttes med og så begynder en flytning at være et heldagsprojekt.

Råd 2

Jo flere man er, jo lettere og hurtigere er det at flytte. Hvis man er en mindre flok, man skal ikke være så mange at man falder rundt i hinanden. Men man skal heller ikke være så få, at man ender med at få gummiarme inden dagen er omme, fordi så kommer der virkeligt til at gå lang tid inden man får lyst til at flytte igen. Det skal helst være en positiv oplevelse, at flytte og ikke noget man forbinder med noget super negativt og stressende, fordi så går man bare og gruer for næste gang man skal flytte.

Råd 3

I forbindelse med en flytning er der naturligvis mange ting som man skal have styr på, og de mere simple ting det er at man sørger for at have anskaffet sig flyttekasser nok. Det er væsentligt lettere, at flytte sine ting hvis de er i kasser i forhold til, hvis de ligger løst eller hvis de er i poser. Kasserne giver også bedre beskyttelse end hvis de ligger og roder rundt uden at være pakket ind, og kasserne er pladsbesparende på den måde, at de er lette at stabe og på den måde fylder de ikke så meget igen.

Råd 4

Man skal sørge for, at gøre sin gamle lejlighed ren og huske at kigge i kontrakten om den er med den a eller en b ordning. Hvis den er med en a ordning skal man selv male og udbedre skader inden man flytter, hvis man ikke gøre det trækker udlejeren det som det koster at udbrede skaderne fra dit depositum og man får således det mindre tilbage. Hvis der bare er en b ordning, er det den nye lejer der selv skal male osv. og man skal bare nøjes med, at gøre den ren og aflevere nøglerne.

Husk at melde flytning hos borger.dk