BPA kan være en god hjælp

Hvis du står og skal have varetaget nogle opgaver lige fra kontrakthåndtering, udbetaling af løn, feriepenge, pension, løn under sygdom og mange andre ting, så kan du med fordel kontakte os angående dette. Vil varetage disse opgaver for dig, hvilket gør det nemmere for dig at holde styr på nogle mere relevante opgaver for dig. Det er nemlig lige ved første øjekast ikke nødvendigvis disse opgaver der skaber omsætning for dig og derfor kan det være en fordel at du laver en BPA ordning med os.

Eksempel på BPA ved medarbejders sygdom

Med en BPA ordning vil vi i forbindelse med en eventuel sygdomsramt medarbejder ind ind og holde styr på, hvad der præcis skal ske med denne medarbejder, hvilken løn han eller hun skal have og om du skal være opmærksom på andre ting. En BPA ordning er for dig en fordel i denne situation, da vi er ekspertiserne inden for dette område og vil kunne yde en god indsats. Vi har styr på reglerne. Da det formodes at du givetvis ikke vil have viden inden for alle områder af en virksomhed kan vi varetage sådan en opgave for dig.

Eksempel på BPA ved feriepenge

Du er givetvis ikke ekspert inden for området feriepenge. Der vil være nogle opgaver du skal kunne varetage inden for dette område når du har ansat folk. Givetvis kender du dog ikke til det, du vil ikke ansætte folk til at holde styr på det og du gider ikke sætte dig ind i stoffet. I denne situation kan du med fordel lave en BPA ordning med os. Vi har fagfolk siddende som kan varetage disse opgaver, og sikre dig at der bliver holdt styr på dine medarbejderes feriepenge, så der ikke opstår problemer.